X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Σκότωσε τον 38χρονο κουνιάδο του στο κυνήγι

Απερίγραπτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα ξημερώματα της Κυριακής 26 Αυγούστου, με θύμα έναν 38χρονο, που πυροβολήθηκε από τον γαμπρό του ενώ είχαν πάει για κυνήγι αγριογούρουνου στην περιοχή της Πελασγίας.

Πριν ακόμα χαράξει, το 38χρονο θύμα μαζί με τον 51χρονο γαμπρό του, ξεκίνησαν για κυνήγι στήνοντας καρτέρι σε διαφορετικά σημεία στη θέση “Ριζό”, πάνω από το εργοστάσιο της ΠΑΚΟ. Παραμένει ακόμα άγνωστο, κάτω από ποιες συνθήκες ο 51χρονος, πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του, όλα όμως δείχνουν ότι τον νόμισε για αγριογούρουνο.

Σοκαρισμένος από το περιστατικό και σε κατάσταση πανικού, ο 51χρονος ειδοποίησε τους δικούς του μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει το κακό που είχε συμβεί. Ανάμεσα στους πρώτους ανθρώπους που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος, ήταν και ο πατέρας του 38χρονου άντρα, ο οποίος δεν άντεξε και λιποθύμησε. Στη συνέχεια διακομίστηκε και αυτός με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται ακόμα.

Ο 51χρονος συνελήφθη και είναι συντετριμμένος επειδή κατά λάθος σκότωσε τον κουνιάδο του. Κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, το οποίο έχει αναλάβει την έρευνα για την εξακρίβωση των γεγονότων.

Σχετικά Άρθρα: