X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Φθιώτιδα: Αγριογούρουνα έπεσαν επάνω σε αυτοκίνητο

Τυχερός στάθηκε ο οδηγός, που από τύχη δεν τραυματίστηκε το πρωί του Σαββάτου γύρω στις 7:00 με το ασυνήθιστο τροχαίο που είχε κοπάδι από αγριογούρουνα που έπεσαν στο αυτοκίνητο του, στο χωριό Κάτω Σπαρτιά.

Όπως δήλωσε ο οδηγός του αυτοκινήτου που τυχαίνει να είναι και κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport, πριν την είσοδο του χωριού έπεσε πάνω σε ένα κοπάδι από αγριογούρουνα που διέσχιζαν το δρόμο. «Πρέπει να ήταν πάνω από δέκα. Τα δυο από αυτά που ήταν και τα μεγαλύτερα έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο. Από τύχη δεν τούμπαρε το αμάξι. Έπαθα όμως πολύ μεγάλη ζημιά…», σημείωσε.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες, που άλλος οδηγός έπεσε πάνω σε αγριογούρουνα κινούμενος από Ράχες προς Αχινό, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα από αυτά και να πάθει σοβαρές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο. Οι “συναντήσεις” με αγριογούρουνα στους δρόμος της ανατολικής Φθιώτιδας είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τη νύχτα κατεβαίνουν μέσα στα χωριά. Οι οδηγοί πρέπει να προσέχουν τις νυχτερινές ώρες και νωρίς το πρωί. Όλα τα πεδινά ελαιοπερίβολα είναι “οργωμένα” από τα κοπάδια που έχουν κατέβει μέχρι την παραλία….», είπε στο LamiaReport άλλος κάτοικος από τις Ράχες.

«Να προσέχουν οι οδηγοί στην ανατολική Φθιώτιδα γιατί γίνεται χαμός με τα αγριογούρουνα στους δρόμους….», μας έλεγε κάτοικος της περιοχής που είχε την ατυχία να τρακάρει με αγριογούρουνο.

Σχετικά Άρθρα: