X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Φιλοπάππου: Έγκλημα 25χρονου- Άλλες 10 ληστείες τουριστών, Φωτό-Βίντεο

Εξιχνιάστηκαν άλλες δέκα ληστείες μετά από την συνεχιζόμενη έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που είχαν διαπράξει οι δράστες της ανθρωποκτονίας του 25χρονου φοιτητή Νικόλα Μουστάκα στο λόφο του Φιλοπάππου.

Η συμμορία των τριών αλλοδαπών, των δύο Πακιστανών ηλικίας 17 και 28 ετών καθώς και του 25χρονου Ιρακινού, όπως αποκαλύπτεται βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον δέκα επιθέσεις και ληστείες, πάντα στην ίδια περιοχή και πάντα με τον ίδιο τρόπο, όπως του Έλληνα φοιτητή που βρισκόταν στους βράχους του Φιλοπάππου με την κοπέλα του ανήμερα του Δεκαπανταύγουστου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, οι τρεις αλλοδαποί δράστες, μόλις πριν από πέντε μέρες, είχαν επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο και σε δύο Γερμανίδες τουρίστριες. Οι κοπέλες καθόντουσαν στην άκρη του βράχου και ενώ τις τράβηξαν σε απόσταση 2 μέτρων από το γκρεμό, ξεκίνησε μεγάλη μάχη ανάμεσα στους δύο ληστές και την μία Γερμανίδα η οποία κρατούσε τσάντα, ενώ η άλλη δεν την είχε μαζί της.

Τη σκηνή της επίθεσης αποθανάτισε μία από της κοπέλες της παρέας των Γερμανίδων τουριστριών. Αφού απέσπασαν την τσάντα της γυναίκας εξαφανίστηκαν και οι δύο τουρίστριες κατέθεσαν το περιστατικό στο ΑΤ Ακροπόλεως, όπως κατέθεσαν και τις φωτογραφίες που είχαν βγάλει την ώρα της μάχης και οι οποίες αποδείχθηκαν χρήσιμες για την αναγνώριση των δολοφόνων του Νικόλα Μουστάκα.

Πρόκειται για τρεις σεσημασμένους κακοποιούς, ο ένας για παράνομη είσοδο στη χώρα και οι άλλοι δύο για κλοπές. Συγκεκριμένα, ο 17χρονος Πακιστανός είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο αν και ήταν αγνώστου διαμονής, να εμφανίζεται στο ΑΤ Ομόνοιας μια φορά την εβδομάδα.

Νικόλας Μουστάκας

Σχετικά Άρθρα: