X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Φιλοπάππου: Κυρανάκης – Γνωστοί οι συλληφθέντες, γιατί δεν απελάθηκαν;

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, με αφορμή το σχολιασμό του Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι «υπάρχει κάμψη στην εγκληματικότητα» διερωτήθηκε: «Τα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν αύξηση σε τουλάχιστον 20 τύπους εγκλημάτων… Ποια είναι τα στοιχεία που παρουσιάζει ο κ. Τζανακόπουλος;»

Κάνοντας αναφορά στην εγκληματική ενέργεια που έγινε σε βάρος του 25χρονου στου Φιλοπάππου, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης σημείωσε ότι οι συλληφθέντες αλλοδαποί ήταν γνωστοί στην αστυνομία από άλλα αδικήματα και διερωτήθηκε γιατί δεν είχαν απελαθεί. Επίσης τόνισε ότι η ασφάλεια των πολιτών δεν έχει κομματικές ταμπέλες, και ότι η ΝΔ καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται. «Ως κυβέρνηση, θα κάνουμε τα πάντα για να αισθάνεται ασφαλής ο πολίτης».

Παράλληλα, η Ζέφη Δημαδάμα, στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, δήλωσε ότι αυτό ήταν «κατόπιν εορτής σύλληψη». Μακάρι να ίσχυαν τα στατιστικά στοιχεία για μείωση της εγκληματικότητας, αλλά δεν ισχύουν, σημείωσε. Άλλο η εξάρθρωση μεγάλων κυκλωμάτων και άλλο πράγμα τα μικρότερα εγκλήματα που κάνουν τον κόσμο να φοβούνται να κυκλοφορήσουν στο δρόμο». «Η κυβέρνηση επιχειρεί να κάνει το μαύρο – άσπρο, συμπλήρωσε η κ. Δημαδάμα.

Σχετικά Άρθρα: