X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Φιλοπάππου: Ομολόγησαν οι τρεις Πακιστανοί για το έγκλημα του 25χρονου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης 23 Αυγούστου, τρεις αλλοδαποί, δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός, ομολόγησαν ότι εκείνοι είναι οι δράστες που λήστεψαν και δολοφόνησαν τον 25χρονο άντρα στις 16 Αυγούστου στο λόφο του Φιλιπάππου.

Στην κατάθεση που έδωσαν περιέγραψαν την σκηνή της δολοφονίας, λέγοντας ότι η κοπέλα που ήταν μαζί με τον 25χρονο, ακινητοποιήθηκε από τον ένα Πακιστανό που συγχρόνως έψαχνε και τα πράγματα της, ενώ ο άλλος Πακιστανός μαζί με τον Ιρακινό απειλούσαν τον νεαρό κρατώντας ένα σπασμένο μπουκάλι.

Ο 25χρονος άντρας, είχε φιλονικήσει μαζί τους και χωρίς να καταλάβει την απόσταση από τα βράχια, άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω για να τους αποφύγει, πέφτοντας στο κενό από ύψος 20 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Μετά από εντατικές έρευνες της αστυνομίας, εξακριβώσεις στοιχείων, ταυτοποίηση προσώπων και αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις στα σπίτια ύποπτων αλλοδαπών στην περιοχή και στο κέντρο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο Πακιστανούς το βράδυ της Πέμπτης στην Ειδομένη, ενώ ο τρίτος δράστης εντοπίσθηκε και συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας.

Σχετικά Άρθρα: