X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Θύμα εκβιασμού και της γοητείας της ο 71χρονος

Έπεσε θύμα εκβιασμού ο 71χρονος παντρεμένος άνδρας από την Θεσσαλονίκη, που είχε συνάψει παράνομη ερωτική σχέση με αλλοδαπή γυναίκα.

Σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, η γυναίκα είχε αποσπάσει το ποσό των 45.863,75 ευρώ από τον παθόντα, προκειμένου να μην γνωστοποιήσει στη γυναίκα του την κρυφή ερωτική τους σχέση.

Παράλληλα, σε κάποια συνάντηση που είχε η γυναίκα με τον 71χρονο σε διαμέρισμα του κέντρου πόλης, του αφαίρεσε πιστωτική κάρτα με χρήση σωματικής βίας.

Μετά από αυτό, ο 71χρονος εκμυστηρεύτηκε στη σύζυγο του αυτά που προηγήθηκαν και η δράστις επιχείρησε με απειλές να τους εξαναγκάσει να της δώσουν επιπλέον χρηματικό ποσό.

Υπήρξε προκαθορισμένη συνάντηση, όπου και συνελήφθη ο 38χρονος επίσης αλλοδαπός συνεργός της, που συνελήφθη από την Αστυνομία του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου για συμμετοχή σε υπόθεση εκβίασης, ενώ η αλλοδαπή γυναίκα αναζητείται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της δράστιδος.

Σχετικά Άρθρα: