X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Λαμία: Τυχερός ο 75χρονος που έπεσε σε γκρεμό 100μ. και βγήκε ζωντανός

Τυχερός στάθηκε ο 75χρονος οδηγός σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, που λίγο πριν τις 9:00 το πρωί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κοντά στη Λαμία και βρέθηκε στο γκρεμό, με το αυτοκίνητο του μάρκας BMW.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, στάθηκε τυχερός στάθηκε μέσα στην ατυχία του, γιατί φορούσε την ζώνη ασφαλείας. Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του στον δρόμο που ανεβαίνει προς Μπράλο και αφού έκανε βουτιά 100 μέτρων, βρέθηκε στον παράδρομο της Δαμάστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, ο 75χρονος είχε ξεκινήσει από το Βόλο και πήγαινε Αμαλιάδα. Μόλις πέρασε τη Λαμία και άρχισε να ανεβαίνει την εθνική οδό Θερμοπυλών – Ιτέας, λίγο πριν το πρατήριο του Χαλβατζή έγινε το κακό.

Όπως είπε, αποσπάστηκε η προσοχή του γιατί στη διάρκεια της οδήγησης έσκυψε κάτι να πάρει, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χτυπήσει σε κολόνα που ήταν στην άκρη του δρόμου και στη συνέχεια να πέσει στο γκρεμό.

Η BMW μετά από πολλές τούμπες, κατέληξε κοντά στον παράδρομο που πάει από την εθνική οδό προς το χωριό Δαμάστα.

Αστυνομικοί της Τροχαίας και του Α.Τ. Λαμίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον οδηγό από το διαλυμένο BMW, ενώ στη συνέχεια συνέδραμαν οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τον ελαφρά τραυματία οδηγό στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο τυχερός – άτυχος οδηγός έχει χτυπήσει στην σπονδυλική στήλη και στο κεφάλι, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρός τραυματισμός, αφού περισσότερο ήταν το σοκ που υπέστη από την πτώση στον γκρεμό και τις τούμπες που έφερε.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 6 Απριλίου 2018 18:08

Σχετικά Άρθρα: