X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 81χρονος κατηγορείται για ασέλγεια ανήλικου κοριτσιού

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, εξιχνίασαν υπόθεση αποπλάνησης ανήλικου κοριτσιού στην περιοχή της Ανάληψης.

Δράστης είναι ένας 81χρονος ημεδαπός, που σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ο ηλικιωμένος άνδρας προέβαινε κατ’ εξακολούθηση, από το 2016 έως το Δεκέμβριο του 2017, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης κοπέλας που σήμερα είναι δεκατριών χρονών, έναντι χρηματικών ποσών.

Η κοπέλα είναι επίσης ημεδαπή και μαθήτρια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά την διάρκεια της σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης η οποία ήταν περισσότερο από ένα χρόνο, η ηλικία της ήταν μόλις δώδεκα ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία έγινε από γείτονες, που αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά βλέποντας τις συχνές επισκέψεις του κοριτσιού στον 81χρονο άνδρα. Ακολούθησε η καταγγελία στην αστυνομία, η οποία ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή, ώστε ο 81χρονος να απολογηθεί ενώπιον του.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 23 Μαΐου 2018 13:52

Σχετικά Άρθρα: