X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

ΑΕΚ- ΠΑΟΚ: Στην Αθήνα ο Ιβάν Σαββίδης και τα πρώτα πούλμαν οπαδών ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το onsports.gr ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα ενόψει του μεγάλου τελικού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Λόγω της γνωστής τιμωρίας του για τα γεγονότα της Τούμπας, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα παραστεί στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Θα περάσει όμως από το ξενοδοχείο της αποστολής θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, θα τους εμψυχώσει και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει τον τελικό τηλεοπτικά.

Εν τω μεταξύ, οι δύο ομάδες αναμένεται να έχουν στην εξέδρα από 17 χιλιάδες οπαδούς και έχει ήδη ξεκινήσει η κάθοδος των ασπρόμαυρων οπαδών της Θεσσαλονίκης στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές Παρασκευή, έγιναν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, με συμπλοκές οπαδών στην πλατεία Καραϊσκάκη λίγες ώρες πριν τον τελικό με καταστροφές και δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα συγκεντρώθηκαν στα Μάλγαρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία για να τους μεταφέρουν στην Αθήνα και να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου ποδοσφαίρου.

Τα πρώτα πούλμαν, έφθασαν λίγο μετά τις 11:30 στα διόδια των Αφιδνών και μέχρι στιγμής τα πάντα έχουν πάει καλά, λόγω της καλής οργάνωσης του σχεδιασμού της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει χωρίσει την πομπή των οχημάτων ανά δέκα λεωφορεία.

Η παρουσία της Αστυνομίας είναι διακριτική σε όλη την διαδρομή των πούλμαν από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, , ενώ στις 15:30 αναμένεται να φτάσει ο κύριος όγκος της πομπής των οπαδών του ΠΑΟΚ στις Αφίδνες, με τους άνδρες ασφαλείας να κάνουν τον καθιερωμένο έλεγχο, πριν την τελική ευθεία για το Ολυμπιακό Στάδιο που θυμίζει φρούριο.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 12 Μαΐου 2018 16:28

Σχετικά Άρθρα: