X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: 31χρονη δολοφόνησε τον 68χρονο πατέρα της

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Αγία Παρασκευή. Μία 31χρονη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, μαχαίρωσε θανάσιμα τον 68χρονο πατέρα της.

Η 31χρονη που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχασε το 2015 την μητέρα της, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στο παρελθόν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο λαιμό και στο θώρακα του πατέρα της, επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της με το ίδιο μαχαίρι.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία από γείτονες και έσπευσαν αμέσως στο σημείο της τραγωδίας, όπου σοκαρισμένη αντίκρυσαν τον 68χρονο και την κόρη του μέσα σε λίμνη αίματος. Η πατροκτόνος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματας», όπου έχει διαφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Γίνονται έρευνες για την υπόθεση, από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας βορειοανατολικής Αττικής και το τμήμα ασφαλείας της Αγίας Παρασκευής και συλλέγονται καταθέσεις από γείτονες και το οικείο περιβάλλον του θανόντος.

Σχετικά Άρθρα: