X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Αλβανία: Γιατρός- Ο Κατσίφας σύρθηκε αιμόφυρτος – Εκτελέστηκε – Βίντεο

Είναι συγκλονιστική η μαρτυρία του Έλληνα γιατρού Παντελή Πάπιστα, που ήταν φίλοι με τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, σε συνέντευξη που έδωσε για τη δολοφονία του και έφερε στο φως της δημοσιότητας χαρακτηριστικές λεπτομέρειες για την εκτέλεση του, από τις αλβανικές Ειδικές Δυνάμεις.

Η μαρτυρία του γιατρού, επιβεβαιώνει τα σενάρια ότι πρόκειται για καθαρή δολοφονία του Έλληνα ομογενή και σοκάρουν οι λεπτομέρειες όπως ότι ακόμα φαίνονται τα ίχνη από αίμα στις πέτρες και ότι οι αλβανοί του έδωσαν τη χαριστική βολή αφού ο τραυματισμένος Κατσίφας σύρθηκε 60 με 70 μέτρα αιμόφυρτος. Ο γιατρός στη συνέντευξη τόνισε, ότι οι αλβανικές αρχές θα μπορούσαν απλά να είχαν συλλάβει τον Κατσίφα, γιατί δεν είχε που να κρυφτεί σε αυτό το κορφοβούνι και ήταν περικυκλωμένος από παντού.

Ο γιατρός, είναι από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκε κοντά στο πτώμα του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα και είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πάπιστας, ο 35χρονος Έλληνας ομογενής εκτελέστηκε.

Δεν είχε τίποτα απολύτως. Ψυχικά ήταν ισορροπημένος, το μόνο, ας το πούμε έτσι, ήταν η τρέλλα που είχε για τα εθνικά θέματα γενικότερα. Συνεργαστήκαμε μαζί και στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας και τα λοιπά. Παντού ήταν πρώτος για να τρέχει για θέματα εθνικά.

Επάνω βρήκαμε τον τόπο στον οποίο εκτελέστηκε, γιατί περί εκτελέσεως πρόκειται, αφού τραυματίστηκε βαριά, θα πρέπει να σβαρνίστηκε για 60 με 70 μέτρα επάνω στο χώμα γιατί φαίνονται τα ίχνη από αίμα σε διάφορες πέτρες και όπως μετέδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, λίγο πριν εκτελεστεί και φώναξε «Ζήτω η Ελλάς, Ζήτων ο Ελληνισμός, κάπου εκεί εκτελέστηκε κιόλας. Του δόθηκε η χαριστική βολή», σημείωσε ο γιατρός.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 6 Νοεμβρίου 2018 22:48

Σχετικά Άρθρα: