X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε άνδρας που απειλούσε με φωτιά συμβολαιογραφείο

Αίσιο τέλος είχε σήμερα Πέμπτη το απόγευμα, το περιστατικό με τον 62χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη, που ταμπουρωμένος σε συμβολαιογραφείο απειλούσε να αυτοπυρποληθεί.

Το περιστατικό εξελισσόταν για δύο ώρες, σε συμβολαιογραφικό γραφείο που στεγάζεται στην οδό Φράγκων 12 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν 62χρονος άνδρας που κρατούσε μπουκάλια με βενζίνη, ταμπουρώθηκε μέσα στο γραφείο και απειλούσε να το κάψει. Λίγο πριν από τη σύλληψη του, ο άνδρας αυτός έβαλε φωτιά σε χαλί του συμβολαιογραφείου, αλλά σβήστηκε άμεσα και δεν εξαπλώθηκε.

Η οδός Φράγκων παρέμεινε κλειστή για το διάστημα που ο 62χρονος βρισκόταν μέσα στο συμβολαιογραφείο και στο σημείο είχαν φθάσει δύο πυροσβεστικά οχήματα, αστυνομική δύναμη και οχήματα του ΕΚΑΒ. Οι ένοικοι του κτιρίου είχαν κατέβει στο ισόγειο, μετά από εντολή της αστυνομίας για εκκένωση του πολυώροφου κτιρίου.

Αστυνομικοί που είναι ειδικοί διαπραγματευτές και έφτασαν στο σημείο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον έπεισαν να παραδοθεί και τώρα μετά την σύλληψη του κρατείται στο τμήμα ασφαλείας του Λευκού Πύργου, όπου και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον ίδιο άνδρα που το Σεπτέμβριο του 2011 είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, περιλούζοντας τότε το σώμα του με αέριο. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας, είχε καταφέρει να σωθεί.

Υπήρχε μία ιδιωτική διαφορά, οικονομική μεταξύ εμού και αυτού. Μπροστά στον κίνδυνο να βάλει φωτιά στο γραφείο και να έχουμε ανθρώπινα θύματα φύγαμε αμέσως. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένα θύμα, δήλωσε ο συμβολαιογράφος.

Σχετικά Άρθρα: