X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Άννα Κορακάκη: Χρυσή στο Παγκόσμιο του Μεξικού

Η Άννα Κορακάκη πρόσθεσε ακόμα μία διάκριση με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο σπορ πιστόλι 25μ, στο πλαίσιο του μίτινγκ της σειράς Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής, στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι το πιο γρήγορο πιστόλι, περνώντας αρχικά ως τρίτη από τον προκριματικό με σύνολο 585 βαθμών (295 στις βολές ακριβείας, όπου ήταν πρώτη, και 287 στην ταχύτητα), ενώ στον τελικό ήταν από την αρχή μεταξύ πρώτης και δεύτερης θέσης.

Μετά τον αποκλεισμό της Κινέζας Γιαν Τσε μετά από δύο γύρους, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης δεν είχε πλέον κανένα πρόβλημα για να κρατήσει το προβάδισμα και να πάρει την νίκη. Δεύτερη ήρθε η Γερμανίδα Ντορέν Φένεκαμπ και τρίτη η Γαλλίδα Ματίλντ Λαμόλ.

Αυτό το μετάλλιο ήλθε την κατάλληλη στιγμή για εμένα. Είχα μερικές δύσκολες στιγμές τους τελευταίους μήνες, ήταν η δήλωσε της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, μετά την απονομή των μεταλλίων.

Γι΄ αυτό και έκλαψα. Θέλω να ευχαριστήσω την μητέρα μου, τον αδελφό μου, τον πατέρα και προπονητή μου, αλλά και τον σύντροφο μου, για την υποστήριξη τους όλη αυτήν την περίοδο. Και φυσικά τον νέο χορηγό μου, που θα είναι μαζί μου μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020, πρόσθεσε η Άννα Κορακάκη.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 9 Αυγούστου 2018 04:54

Σχετικά Άρθρα: