X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Χάκερς: Αντίποινα από τους Anonymous Greece με χτυπήματα στην Τουρκία

Οι Έλληνες χάκερς, έδωσαν την δική τους απάντηση στους Τούρκους που χτύπησαν την Πρωτομαγιά το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο, αναφερόμενοι μέσω μηνύματος στους 8 Τούρκους που βρίσκονται στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία και τόνισαν ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να υποθάλπει τρομοκράτες. Το μήνυμα τελείωνε με απειλές, όπως θα σας ρίξουμε ξανά στην θάλασσα.

Οι Anonymous Greece, έκαναν το κορυφαίο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 24TV, να πέσει για 12 ώρες και χάκαραν 13.000 ρούτερς της Turk Telecom, απειλώντας με νέες επιθέσεις ενόψει των εκλογών στην Τουρκία. Οι Έλληνες χάκερς αποφάσισαν να αντιδράσουν και να δώσουν ένα μάθημα στους γείτονες, στέλνοντας και εκείνοι σαν απάντηση, το δικό τους μήνυμα.

Σύμφωνα με ανάρτηση τους στο σάϊτ medium.com, οι Anonymous Greece λένε ότι η αιτία που χάκαραν τους Τούρκους, είναι επειδή με όλους αυτούς τους σέρβερς στην κατοχή τους είναι ικανοί να πετύχουν σημαντική επίθεση στην Τουρκία και μάλιστα με τουρκικά IP.

Όλοι οι σέρβερς και τα ρούτερ σας μάς ανήκουν και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για οποιαδήποτε επίθεση θέλουμε να ξεκινήσουμε, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Έλληνες χάκερς. Παράλληλα, προειδοποιούν ότι οι εκλογές της 24ης Ιουνίου στην Τουρκία πλησιάζουν και οι επιθέσεις τους θα γίνουν πιο ισχυρές.

Οι Anonymous Greece, δεν παρέλειψαν να στείλουν και ένα μήνυμα στην τουρκική κυβέρνηση, τους πολίτες της χώρας αλλά και στους Τούρκους χάκερς:

Ο πρόεδρος Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους και ο στόχος του είναι να επανασυστήσει το Isis με την επιχείρηση στην Αφρίν. Ο Ερντογάν σας λέει ψέματα και εσείς (οι χάκερ) τον στηρίζετε; Είστε τρομοκράτες.

Αναφερόμενοι στο θέμα των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα, οι Anonymous Greece τονίζουν ότι οι στρατιωτικοί ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα και η Ελλάδα, όπως κάθε πολιτισμένη χώρα, τους το παραχώρησε. Κάθε χώρα το ίδιο θα έκανε, συμπλήρωσαν οι Έλληνες χάκερς.

Σημειώνεται, ότι έκαναν αναφορά και στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, σχολιάζοντας:

Πέρασαν τα σύνορα κατά λάθος και εσείς τους κρατάτε στη φυλακή για 63 ημέρες.
Δεν έκαναν τίποτα, απλά έχασαν τον προσανατολισμό τους λόγω της ομίχλης. Σκεφτείτε τώρα ποιος είναι πιο πολιτισμένος, τόνισαν οι Έλληνες χάκερς.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 3 Μαΐου 2018 16:01

Σχετικά Άρθρα: