X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Αντιεξουσιαστές σπάνε καταστήματα της Πατησίων – Εισαγγελική παρέμβαση

Διατάχθηκε διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, μετά την νέα επίθεση των κουκουλοφόρων σε καταστήματα της οδού Πατησίων το πρωί της Παρασκευής 2 Μαρτίου.

Την έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος.

Όπως ακριβώς και με τις καταστροφές στις βιτρίνες καταστημάτων της οδού Ερμού την Τετάρτη στις 28 Φεβρουαρίου, το ίδιο συνέβη και σήμερα στην οδό Πατησίων.

Η ομάδα αντιεξουσιαστών, βγήκε από την ΑΣΟΕ που πραγματοποιείται κατάληψη και επιτέθηκαν σε περισσότερα από 10 καταστήματα, μεταξύ τους και το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της Πατησίων.

Η επίθεση έγινε με σφυριά, βαριοπούλες, λοστούς, ακόμα και πέτρες. Μετά τις καταστροφές που προκάλεσαν στις περιουσίες των πολιτών, χωρίς να τους εμποδίσει κανένας, έφυγαν ανενόχλητοι.

Οι διερχόμενοι πολίτες, έντρομοι παρακολουθούσαν τις καταστροφές και την μανία των κουκουλοφόρων, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν.

Η καταστροφική επίθεση που έγινε σήμερα στην Πατησίων, είναι στα πλαίσια της συμπαράστασης των αντιεξουσιαστών στον Κ. Γιαγτζόγλου και στο αίτημα του για την μεταφορά του στον Κορυδαλλό, από τις φυλακές της Λάρισας.

Σχετικά Άρθρα: