X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Αποδοκιμασίες για Παπακώστα – Μουμουλίδη σε Αριδαία και Σιάτιστα – Vid

Έντονες αποδοκιμασίες σήμερα Κυριακή για την υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, από πολίτες στην Αριδαία όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση για τις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης. Απέναντι από την εξέδρα των επισήμων που βρισκόταν και η κ. Παπακώστα, υπήρχε πλήθος συγκεντρωμένων με ελληνικές σημαίες.

Όταν εκφώνησαν το όνομα της για να καταθέσει στεφάνι, οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι της Αριδαίας φώναζαν «ουουουου», «Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», ενώ ακουγόταν πολλές φορές και το «Ζήτω η Μακεδονία». Οι πολίτες ήθελαν με αυτόν τον τρόπο, να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο Σκοπιανό, όπως και για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η κ. Παπακώστα φάνηκε για λίγο αμήχανη, αλλά κατόπιν προχώρησε χωρίς να δώσει συνέχεια στο συμβάν και αφού κατέθεσε το στεφάνι, στη συνέχεια αποχώρησε.

Παράλληλα, υπήρχε και δεύτερο επεισόδιο σήμερα, αυτή τη φορά στη Σιάτιστα και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη, που κατέθεσε στεφάνι για την επέτειο απελευθέρωσης στη Σιάτιστα.

Την ώρα που ο Θ. Μουμουλίδης έκανε την κατάθεση του στεφάνου, ένας νεαρός τον πλησίασε και του είπε «τολμάς να καταθέτεις στεφάνι ενώ πούλησες τη Μακεδονία»? Ο βουλευτής τον άκουσε, αλλά δεν αντέδρασε όπως η Κατερίνα Παπακώστα και ζήτησε τον λόγο από τον νεαρό.

Σχετικά Άρθρα: