X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Έσφαξαν τον Μήτρο, τράγο σύμβολο της Λέσβου (Σκληρές Εικόνες)

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι εχθές το βράδυ άγνωστοι έσφαξαν τον Μήτρο που ήταν ο τράγος σύμβολο της Λέσβου. Τον βρήκε ο ιδιοκτήτης του σφαγμένο και αποκεφαλισμένο στο χωράφι του στην περιοχή Καρά Τεπέ.

Το κεφάλι του Μήτρου κρεμασμένο σε δένδρο και το πανό που έγραψε ο Λευτέρης.

Ο Λευτέρης ο ιδιοκτήτης του είναι που είναι σε απόγνωση, πήρε το κεφάλι του άτυχου ζώου του και το κρέμασε σε ένα δένδρο έξω από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Έγραψε ένα μήνυμα σε πανό το ανέβασε σε δένδρο κάνοντας καθιστική διαμαρτυρία. Λίγο μετά, τον απομάκρυνε η αστυνομία.

Ο τράγος – σύμβολο της Λέσβου σε αποκριάτικη εκδήλωση.

Ο Μήτρος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Λέσβο και πολύ δεμένος με το αφεντικό του. Πολλές φορές πήγαιναν μαζί βόλτα, ή για καφέ και ο Λευτέρης τον είχε πάρει μαζί του στην φετεινή αποκριάτικη συγκέντρωση.

Απελπισμένος ο ιδιοκτήτης του ζώου, κάνει καθιστική διαμαρτυρία.

Το άτυχο ζώο, είχε γίνει γίνει πανελλαδικά πρώτο θέμα στα ΜΜΕ, για την εμφάνιση του στην συγκέντρωση που είχαν κάνει η κάτοικοι για το μεταναστευτικό στην πλατεία Σαπφούς.

Ο Μήτρος συμμετέχει σε συγκέντρωση που είχαν κάνει οι κάτοικοι της Μυτιλήνης για το μεταναστευτικό.

Ο Λευτέρης, κάνει έκκληση να βρεθούν οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος σε ένα αθώο ζώο που δεν είχε βλάψει ποτέ κανέναν και συγκίνηση προκαλεί αυτό που είχε γράψει στο πανό, ότι δεν θα αντέξει άλλο να παραμένει στη ζωή, γιατί ο Μήτρος ήταν η οικογένεια του..

Οι φωτογραφίες είναι από το lesvosnew.com και lesvospost.com

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 10 Απριλίου 2018 13:19

Σχετικά Άρθρα: