X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Προτομή του θα κατασκευάσει ο δήμαρχος Άργους

Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος και το δημοτικό συμβούλιο, ανακοίνωσαν ότι θα κατασκευάσουν προτομή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, του 35χρονου ομογενή που δολοφονήθηκε από αλβανούς αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Παράλληλα, ο κ. Καμπόσος, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το όνομα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, θα δοθεί σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Άργους και το δημοτικό συμβούλιο Άργους – Μυκηνών, με πρωτοβουλία του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου ζήτησε, μέσω ψηφίσματος, τη διαλεύκανση της υπόθεσης του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Πριν από την προτομή του Κατσίφα, είχε δημιουργηθεί στο Άργος, η προτομή του Κωνσταντίνου Πανανά ενός εκ των τριών θανόντων στη συντριβή του ελικοπτέρου Agusta Bell του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στην Κίναρο το Φεβρουάριο 2016. «Είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η σύγχρονη ιστορία μας», όπως είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών.

Σημειώνεται, πως ο Δημήτρης Καμπόσος διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία τον Ιούνιο του 2018 εξαιτίας κάποιων σχολίων που είχε κάνει για την επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη.

Σχετικά Άρθρα: