X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Αρτέμης Σώρρας: Κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του – Βίντεο

Μετά από την απολογία του, ο Αρτέμης Σώρρας ιδρυτής της Ελλήνων Συνέλευσις κρίθηκε προφυλακιστέος, ύστερα από απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα. Έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς εκατοντάδες οπαδοί του, οι οποίοι έφτασαν ακόμα και με πούλμαν από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό για τη Μακεδονία.

Τον Αρτέμη Σώρρα βαρύνει σωρεία κακουργημάτων για τον ίδιο και για επτά ακόμα άτομα για τα αδικήματα της συγκρότησης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο ίδιος, ακόμα και τώρα μετά από 16 μήνες φυγοδικίας και την σύλληψη του στο κρησφύγετο στον Άλιμο, αρνείται όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν χαρακτηρίζοντας τις έωλες και προανήγγειλε την προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας μέσα στο επόμενο πενθήμερο. Επίσης, ο Σώρρας φέρεται να ισχυρίζεται ότι όλους αυτούς τους μήνες δεν κρυβόταν για να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά για να προστατεύσει τη ζωή του.

Σημειώνεται, ότι εντύπωση έκανε το σύνθημα που φώναζαν ρυθμικά οι διαδηλωτές του Κοίτα Αρτέμη το καθεστώς σε τρέμει, καθώς συγχρόνως έψαλλαν και τον εθνικό ύμνο.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 21 Ιουνίου 2018 17:29

Σχετικά Άρθρα: