X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Φώτος-στοιχεία 29χρονου αλλοδαπού που ασέλγησε σε ανήλικο

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου.

Ο 29χρονος αλλοδαπός είχε συλληφθεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, σε περιοχή του Δήμου Βόλβης και μετά από καταγγελία, κατηγορείται ότι προέβη με τη χρήση σωματικής βίας σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου.

Πρόκειται για τον:

(επίθετο) Khorasani) όνομα Mohammad Hossein του Gholam Helder και της Leyla.

(επίθετο) Khorasani) όνομα Mohammad Hossein του Gholam Helder και της Leyla , γεννήθηκε το 1989 στο Αφγανιστάν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 07-12-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388457. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Σχετικά Άρθρα: