X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Αστυνομικός έκλεβε χρυσαφικά νεκρών που μετέφερε στο νοσοκομείο

Ποινική και πειθαρχική έρευνα διερευνάται εναντίον αστυνομικού στην Λευκωσία ο οποίος φέρεται να έκλεβε… πεθαμένους κατά την μεταφορά τους στο νεκροτομείο!

Εξετάζεται το ενδεχόμενο και άλλων υποθέσεων, καθώς το γραφείο που υπηρετούσε είναι επιφορτισμένο με μεταφορά σορών από εγκλήματα, αιφνίδιους θανάτους κλπ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του reporter, ο αστυνομικός είχε μεταξύ άλλων την ευθύνη της μεταφοράς νεκρών στο νοσοκομείο σε υποθέσεις αιφνίδιων θανάτων κατά τις οποίες φέρεται να ξάφριζε τα θύματα.

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό πρόσωπο ηλικιωμένης, που πέθανε από φυσικά αίτια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον αστυνομικό. Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι ο αστυνομικός αφαίρεσε από τα δάκτυλά του δύο δακτυλίδια, που φορούσε κατά τη μεταφορά της σορού του στο νεκροτομείο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν ενώπιον των αρχών, ο αστυνομικός φέρεται να έκλεβε χρυσαφικά και ρολόγια από τους νεκρούς στη διάρκεια της μεταφοράς τους και στην συνέχεια να τα πουλούσε.

Ενώπιον του αστυνομικού διερευνάται ποινική υπόθεση ενώ δόθηκαν οδηγίες από την ηγεσία της δύναμης και τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο βοηθός εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Στέλιο Στυλιανού, ο οποίος επισήμανε ότι το μέλος της Αστυνομίας τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και εναντίον του διερευνώνται τόσο ποινική όσο και πειθαρχική υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα: