X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Απάντηση Αχτσιόγλου στην επίθεση Ντροπή σας προδότες- Vid

Κατά τη διάρκεια δηλώσεων της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΑ στη Θεσσαλονίκη, μία νεαρή γυναίκα έκανε παρέμβαση υπέρ της Μακεδονίας και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Την ώρα που η Έφη Αχτσιόγλου απαντούσε στους δημοσιογράφους που τη ρώτησαν για τις εντάσεις και τα επεισόδια που σημειώνονται εκεί που εμφανίζονται τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ότι, «Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο σήμερα, νομίζω πως είμαι στη Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης», η πολίτης παρενέβει λέγοντας:

«Ε θα το δεις τώρα. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Η προδοσία δεν θα περάσει. Οι αληθινοί Μακεδόνες θα εκδικηθούν. Η Μακεδονία θα εκδικηθεί. Ντροπή σας. Είστε προδότες της πατρίδας» είπε η νεαρή κοπέλα.

«Δεν βλέπω κάτι τέτοιο σήμερα, είμαι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης», απάντησε η κ. Αχτσιόγλου, αλλά εκείνη την ώρα τη διέκοψε μια νεαρή γυναίκα λέγοντας: «Ε θα το δεις τώρα! Η Μακεδονία είναι ελληνική, η προδοσία δεν θα περάσει. Η Μακεδονία θα εκδικηθεί. Ντροπή σας. Είστε προδότες της πατρίδας».

Η υπουργός Εργασίας, απάντησε ότι «δεν είναι προδοσία να αγαπάς τις χώρες άλλων λαών» και αφού οι άνδρες της ασφάλειας απομάκρυναν την νεαρή γυναίκα, δεν δόθηκε συνέχεια στο περιστατικό και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Η Έφη Αχτσιόγλου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, τοποθετήθηκε για το συμβάν και την φραστική επίθεση εναντίον της από την νεαρή γυναίκα, σχολιάζοντας:


Σχετικά Άρθρα: