X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Ο Αζίζ Ανσάρι απαντά στους ισχυρισμούς για άσχημη ερωτική μεταχείρηση

Ο Αμερικανός κωμικός και ηθοποιός Αζίζ Ανσάρι που βραβεύθηκε με το βραβείο χρυσής σφαίρας για το 2017, απάντησε στην κατηγορία για άσχημη ερωτική μεταχείριση σε 23χρονη φωτογράφο.

Ο Αζίζ λέει πως πίστευε ότι η συνάντηση ήταν εντελώς συναινετική αφού κατηγορήθηκε ότι προσπαθούσε επανειλημμένα να ξεκινήσει την ερωτική δραστηριότητα, παρά τα σημάδια από την πλευρά της γυναίκας ότι αισθανόταν άβολα, γιατί ήταν ακόμα νωρίς.

Η φωτογράφος που καλύπτει το όνομα της κάτω από το ψευδώνυμο Γκρέϊς, ισχυρίστηκε ότι, όταν επέστρεψαν από το δείπνο στο διαμέρισμα του Ανσάρι, εκείνος προσπάθησε επανειλημμένα να ξεκινήσει την ερωτική πράξη και ότι η νύχτα τελείωσε με την επιστροφή της στο ταξί με δάκρυα στα μάτια.

Όπως ισχυρίζεται όμως ο ηθοποιός με μια δήλωση που δίνεται μέσω αντιπροσώπου του, παραδέχθηκε ότι βγήκαν ραντεβού την συγκεκριμένη ημερομηνία και κατέληξαν στην ερωτική πράξη, η οποία με όλες τις ενδείξεις ήταν εντελώς συναινετική.

– Τον περασμένο Σεπτέμβριο, συνάντησα μια γυναίκα σε ένα πάρτι. Κουβεντιάζαμε αρκετή ώρα και ανταλλάξαμε αριθμούς τηλεφώνων, αναφέρει η δήλωση. Πήγαμε για δείπνο και στη συνέχεια καταλήξαμε στο σπίτι μου. Κατά την διάρκεια της επαφής μας, η γυναίκα συνενούσε σε όλα.

– Την επόμενη μέρα, έλαβα ένα μήνμυμα από εκείνη, με την φράση ότι αν και ίσως φαινόταν εντάξει, μετά από βαθύτερη σκέψη αισθάνθηκε άβολα. Είναι αλήθεια ότι όλα μου φαινόντουσαν να είναι εντάξει, οπότε όταν άκουσα ότι δεν ήταν και για εκείνη, με έκπληξη και ανησυχία σκέφτηκα πολύ τα λόγια της, λυπήθηκα και της απάντησα σε προσωπική επικοινωνία.

Η φερόμενη ως Γκρέϊς ωστόσο, λέει την δική της άποψη. Συμφωνεί ότι συναντήθηκαν σε πάρτι και του έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου της. Μετά από μία εβδομάδα πήγαν για δείπνο και μετά πήγε στο διαμέρισμα του. Εκεί πιεζόταν πολύ από τον Ανσάρι να έχουν ερωτική επαφή, πράγμα που τελικά δεν έγινε, αλλά μετά από την πίεση του, τον ικανοποίησε στοματικά.

Μετά την συνάντηση τους ο Αζίζ κάλεσε ένα ταξί να την πάει στο σπίτι της. Σε όλη την διάρκεια της διαδρομής εκείνη έκλαιγε, γιατί αιστάνθηκε ότι η εμπειρία της ήταν άσχημη και υπήρξε θύμα.

– Ήταν πραγματικά οδυνηρό να τον παρακολουθώ να κερδίζει και να αποδέχεται ένα βραβείο, φορώντας την κονκάρδα του Time’s Up (καμπάνια γυναικών στην αύξηση της ανισότητας φύλου και περιόριση της παρενόχλησης γυναικών), είναι οι ισχυρισμοί της φωτογράφου.

– Συνεχίζω να στηρίζω το κίνημα για πράγματα που συμβαίνουν στον πολιτισμό μας, είναι απαραίτητο και έχει καθυστερήση πολύ καιρό, κατέληξε σε δήλωση του ο Ανσάρι.

Οι ισχυρισμοί εναντίον του 34χρονου κωμικογράφου, ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο το 2015 και ονομάζεται Σύγχρονος Ρομαντισμός, πυροδότησαν συζήτηση για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε μια αμήχανη συνάντηση σε σχέση με τη ερωτική κακομεταχείριση.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 15 Ιανουαρίου 2018 23:33

Σχετικά Άρθρα: