X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Τουρκία: Μπαχτσελί-Αν χρειαστεί ξεριζώνουμε δόντια ανεύθυνων πολιτικών

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, επικεφαλής του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης MHP, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος του, εξαπέλυσε απειλές και βαρύς χαρακτηρισμούς αναφερόμενος στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και στην Ελλάδα γενικότερα.

Ξέχασε τις σημαίες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα. Αν το θέλουν θα επαναλάβουμε την ιστορία. Για εμάς είναι παιχνιδάκι και αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να διαφύγουν στην Αθήνα, τόνισε.

Φαίνεται ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας… Αν κοιμάται, ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας να μπει σε κλινική, είπε συνεχίζοντας την προκλητική ρητορική του.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τον ανταποκριτή μας στην Κωνσταντινούπολη, η εμπρηστική επίθεση του προς τον κ. Καμμένο συνέχισε λέγοντας:

Οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων. Έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών. Σε μια χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από την πόλη του Ικονίου οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Αυτό είναι μια άδικη προσπάθεια, εμείς όταν χρειαστεί, μπορούμε να τρίξουμε και να ξεριζώσουμε εκείνα τα δόντια, κατέληξε ο Μπαχτσελί.

Σχετικά Άρθρα: