X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Μποντιμπίλντερ έκοψε το αυτί ταξιτζή σε καβγά

Ο καβγάς άρχισε εξαιτίας μιας ασήμαντης διαφωνίας. Ένα χώρο για πάρκινγκ σε κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο στο Μιλάνο. Γύρω στις 7.10 π.μ. ήταν η ώρα, σύμφωνα με την εσωτερική κάμερα του ταξί. Ο οδηγός του είχε παρκάρει σε γωνία κεντρικών δρόμων, όταν άκουσε κάποιον να ουρλιάζει: Θα σε σκοτώσω όπως σκότωσαν και τον συνάδελφο σου και άλλες προσβλητικές φράσεις. Ο ταξιτζής στην αρχή δεν έδωσε σημασία, αλλά μετά κατάλαβε ότι μιλούσαν για συνάδελφο του Λούκα Μάσαρι, που πριν από καιρό ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Σκέφτηκε ότι κάποιος νταής θα ήταν στο τιμόνι και ενώ ο ίδιος δεν ενοχλούσε με το παρκάρισμα του, ο άλλος μπορούσε να περάσει με ένα Yaris που είχε. Μετά όμως σκέφτηκε ότι είναι καλύτερα να μετακινήσει το αυτοκίνητο του μερικές δεκάδες μέτρα για να αποφύγει τον καβγά και πάρκαρε μπροστά σε ένα ξενοδοχείο. Ο άλλος, δεν έμεινε ευχαριστημένος με την κίνηση του ταξιτζή και τον πλησίασε κρατώντας ένα μαχαίρι. Ο ταξιτζής αιφνιδιάστηκε και αφού βγήκε από το αυτοκίνητο το, έτρεξε αλλά ο μποντιμπίλντερ τον έπιασε και υπήρξε κάποια μικρή συμπλοκή που ο επαγγελματίας θεώρησε ότι το όλο θέμα σταμάτησε εκεί.

Σε μερικά δευτερόλεπτα, όπως πήγαινε να μπει στο ταξί του, βλέπει τον άλλον να τρέχει επάνω του και με μία κεφαλιά του έσπασε την μύτη, αλλά αμέσως του έκοψε με μαχαίρι τον λοβό του αυτιού του και ένα μέρος από το επάνω. Ο ταξιτζής επειδή αιμορραγούσε, δεν κατάλαβε τίποτα εκείνη τη στιγμή και προσπάθησε να τον σταματήσει για να τον πιάσουν, ανεβαίνοντας στο μπροστινό μέρος του Yaris. Ο μποντιμπίλντερ έκανε απότομα φρεναρίσματα και όπισθεν, για να πέσει ο οδηγός του ταξί, όπως και έγινε μετά από λίγο. Το θύμα κάλεσε την αστυνομία που πήγε εκεί μετά μία ώρα, όπου και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Του έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά το χτύπημα ήταν μεγάλο και για ένα μήνα θα απέχει από την δουλειά του.

Ο μποντιμπίλντερ είναι ο 29χρονος Αντόνιο Μπίνι, που μέχρι λίγο καιρό πριν εργαζόταν σαν σεκιούριτι. Σοκαρισμένος ο ταξιτζής, δηλώνει ότι αυτό που τον τραυμάτισε περισσότερο δεν ήταν η μαχαιριά του Μπίνι, αλλά η αδιαφορία των ανθρώπων που περνούσαν και τον έβλεπαν χτυπημένο να αιμορραγεί. Αυτό που θυμάται έντονα, είναι ότι εκείνος ήταν ξαπλωμένος κάτω μέσα στα αίματα και σφάδαζε από τους πόνους.

Εκείνη την ώρα είδε μία γυναίκα μέσα στην Mercedes της να τον κοιτάζει. Της άπλωσε το χέρι να ζητήσει βοήθεια, αλλά εκείνη έβαλε μπρος και έφυγε. Ούτε κάποιος από τους περαστικούς σταμάτησε να τον βοηθήσει ή απλώς να τον ρωτήσει τι συμβαίνει. Παρακολούθησαν όλοι από απόσταση ασφαλείας την επίθεση που δεχόταν και απλώς κοίταζαν. Ο ξυλοδαρμός καταγράφηκε από κάμερα και έτσι τα στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα. Οι ταξιτζήδες πέφτουν πολλές φορές θύματα ληστείας, ξυλοδαρμών, αλλά και κάποιοι εκμεταλλεύονται το επάγγελμα τους, όπως στην Αγγλία με τον φερόμενο ως οδηγό ταξί που βίασε γυναίκα.

Όσο για τον Μπίνι? Λίγο αργότερα από το συμβάν πέρασε με κόκκινο, τράκαρε και τον συνέλλαβαν.Στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν δύο μαχαίρια, τα οποία κατασχέθησαν από την αστυνομία. Μετά την καταγγελία του ταξιτζή, ο Αντόνιο πέρασε αυτόφορο και κατευθείαν πήγε στη φυλακή.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 5 Δεκεμβρίου 2017 02:49

Σχετικά Άρθρα: