X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Δ. Καμμένος: Δεν θα είναι προϊόν ανταλλαγής οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που είναι στις φυλακές της Αδριανούπολης, με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Δεν θα είναι ποτέ προϊόν ανταλλαγής οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, πρόκειται για ανόμοια πράγματα, δεν τίθεται στο τραπέζι τέτοιο θέμα, τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας την σχετική τοποθέτηση του Ερντογάν.

Είπε επίσης ότι δεν θα γίνουμε ουρά του Ερντογάν στις δηλώσεις του και ότι είμαστε αμυνόμενοι.

Χρειάζεται υπομονή, γιατί τώρα είναι προεκλογική περίοδος για την Τουρκία. Εμείς είμαστε αμυνόμνοι και δεν θα γίνουμε ουρά του Ερντογάν, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμμένος.

Όσο για το περιστατικό που συνέβη στις βραχονησίδες με την Ελληνική σημαία και ο Ερντογάν υποστηρίζει ότι την κατέβασαν Τούρκοι κομάντος, δήλωσε ότι ντροπή είναι να μην υπερασπίζεσαι τη σημαία σου όχι να την αναρτάς, απλά δεν ήταν καλό το timing που έβαλαν τις σημαίες. Δεν γίνεται να λέμε ότι γκρίζαραν την περιοχή, συμπλήρωσε.

Σχετικά Άρθρα: