X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Δάφνη: Διακόπηκε η δίκη του 52χρονου που βασάνισε και βίασε φοιτήτρια

Διακόπηκε για τις 3 Ιουλίου η δίκη του 52χρονου Παναγιώτη Κοντζιλέλου, ο οποίος κατηγορείται ότι βασάνισε και βίασε 23χρονη φοιτήτρια στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη, τον Μάιο του 2017.

Ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε σήμερα στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του. Απούσα από την αίθουσα του δικαστηρίου ήταν και η 23χρονη φοιτήτρια, στην οποία φέρεται να έχει επιτεθεί μέσα στο υπόγειο διαμέρισμα του ο Κοντζιλέλος και αφού την αναισθητοποίησε την βίασε.

Ο 52χρονος βαρύνεται με τις κατηγορίες της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωσή της (κακούργημα), του βιασμού κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα), της παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Η 23χρονη, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, βασανίστηκε φρικτά και βιάστηκε όταν πήγε στο σπίτι του 52χρονου για να τον βοηθήσει σε οικιακές εργασίες, συμπληρώνοντας έτσι το εισόδημα της και να εξακολουθήσει τις σπουδές της.

Σχετικά Άρθρα: