X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Την δάγκωσε καρχαρίας και ο άνδρας της την τραβούσε βίντεο

Η Σάρα Ίλιγκ και ο Έβαν Κάρολ περνούσαν τον μήνα του μέλιτος στην Καραϊβική. Στο βίντεο που θα δούμε, φαίνεται η στιγμή που δαγκώνει την Σάρα ένας καρχαρίας και ο Έβαν που δεν έχει καταλάβει τίποτα, την βιντεοσκοπεί και φυσικά καταγράφει και το γεγονός.

Όπως είπε η Σάρα, την ώρα που κολυμπούσε στα καταγάλανα νερό, αιστάνθηκε τον καρχαρία να την δαγκώνει και να παίρνει ένα κομμάτι σάρκας από το μπράτσο της. Νόμιζε ότι ήταν ένα αστείο του άνδρα της, γιατί δεν είχε δει τον καρχαρία. Μέσα από τα γυαλιά που φορούσε και την εμπόδιζαν να δει στο πλάϊ, είδε τον μικρό σχετικά καρχαρία, αλλά που ήταν μεγαλύτερος από εκείνη. Στο βίντεο βλέπουμε την κοπέλλα που φωνάζει γιατί πονάει από το δάγκωμα και προσπαθεί απεγνωσμένα να βγεί από το νερό.

Ο κτηματομεσίτης σύζυγος της, δημοσίευσε φωτογραφίες και σε μία δείχνει τις πληγές της Σάρα από τα δόντια του καρχαρία. Όσο για την νιόπαντρη κοπέλλα, αφού έβαλε το βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και τις φωτογραφίες, σχολίασε ότι ο μήνας του μέλιτος τους, τελείωσε με ένα δάγκωμα.

Της έχει φύγει αρκετό δέρμα από το δάγκωμα και αν ήταν στο σπίτι τους θα μπορούσε να πάει να της κάνουν ράμματα, αλλά εκεί ήταν λίγο δύσκολο. Ακολουθεί θεραπεία όμως, γιατί φοβούνται πιθανή λοίμωξη. Ο άνδρας της δεν είχε καταλάβει τίποτα, γιατί ενώ είχε την GoPro κάμερα κάτω από το νερό, ο ίδιος ήταν επάνω και δεν είχε ιδέα για το τι γινόταν.

Στην περιοχή, οι καρχαρίες είναι δημοφιλείς για τους τουρίστες και λένε ότι αν δεν τους ενοχλήσουν δεν δαγκώνουν κανέναν. Ειρωνεία για την Σάρα, είναι ότι όταν άρχισαν το ταξίδι του μέλιτος με τον άνδρα της, είχε βγάλει μια φωτογραφία που κολυμπούσε με τρεις καρχαρίες δίπλα της, κοντά σε ένα γιωτ.

Εννοείται ότι την έβαλε και αυτή στο Facebook, όπως και στο instagram.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 16 Δεκεμβρίου 2017 04:34

Σχετικά Άρθρα: