X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Δεκτή η παραίτηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου από τον πρωθυπουργό

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα Τρίτη το πρωί από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Ο πρώην υπουργός, σε χθεσινή του επικοινωνία με τον κ. Τσίπρα επικαλέσθηκε λόγους ευθιξίας και εξήγησε στον πρωθυπουργό ότι η απόφαση του ήταν μονόδρομος. Υπέβαλε την παραίτηση του εχθές αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται, ότι η Ράνια Αντωνοπούλου παραιτήθηκε από την θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, με αφορμή θέμα που προέκυψε για την επιδότηση ενοικίου της.

Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τον κ. Παπαδημητρίου για την συνεισφορά του και έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Το κλίμα συνομιλίας των δύο ανδρών ήταν καλό και ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τον κ. Παπαδημητρίου για τις προσπάθειες του στο δύσκολο πεδίο των επενδύσεων, προσθέτοντας ότι κατανοεί την κατάσταση.

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, καταργείται η σχετική διάταξη, που έδινε το δικαίωμα σε εξωκοινοβουλευτικά μέλη της κυβέρνησης να λαμβάνουν επίδομα ενοικίου, διάταξη της οποίας έκανε χρήση η Ράνια Αντωνοπούλου.

Σχετικά Άρθρα: