X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Δ. Καμμένος: Το Σκοπιανό είναι καλός λόγος να χωρίσουμε στην κυβέρνηση

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ότι το Σκοπιανό είναι ένας καλός λόγος για να χωρίσουμε στην κυβέρνηση. Η δήλωση αυτή του βουλευτή έγινε λίγες ώρες μόλις, πριν από την δεύτερη τηλεφωνική συνομιλία του πρωθυπουργού της Ελλάδας με τον ομόλογο του των Σκοπίων, για να δρομολογηθεί η τελική συμφωνία.

Ο Δημήτρης Καμμένος, σημείωσε ότι η συμφωνία κατά τον ίδιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή και υποστήριξε ότι ο σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα επιβεβαιώσει και πάλι την θέση των ΑΝΕΛ, ότι δεν δέχονται καμία παραχώρηση για την ονομασία των Σκοπίων που θα περιέχει και τον όρο Μακεδονία.

Διευκρίνισε όμως πως αυτό δεν σημαίνει ρήξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς η προγραμματική συμφωνία αφορά πρωτίστως την έξοδο από το Μνημόνιο και την αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 11:00 το πρωί, αμέσως μετά την ενημέρωση του από τον Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις. Από το γραφείο Τύπου του κόμματος των ΑΝΕΛ, εκδόθηκε ανακοίνωση που διευκρινίζει ότι συνέντευξη αφορά εσωκομματικά ζητήματα.

Σχετικά Άρθρα: