X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Δημήτρης Καμμένος: Κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας

Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, χαρακτήρισε το κείμενο της συμφωνίας που έχει φέρει η κυβέρνηση κατάπτυστο και ελεεινό και τόνισε ότι ο κ. Κοτζιάς δεν έχει την εξουσιοδότηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να πάει στις Πρέσπες και να υπογράψει την συμφωνία.

Η συμφωνία δίνει γλώσσα, ταυτότητα και όνομα, πρόσβαση στην ΑΟΖ του Αιγαίου και απαγορεύει ως και να κάνει μια χώρα συλλαλητήρια κατά του άλλου Κράτους και τέλος δεν σου επιτρέπει να υπαναχωρήσεις, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμμένος.

Αν ψηφιστεί από την Βουλή των Σκοπίων, που δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν διότι θα πάρουν πάνω από 30 δισ. από την είσοδο τους στην ΕΕ και άλλους οργανισμούς, θα πρέπει σε έξι μήνες να περάσει από την ελληνική Βουλή, αλλά αν δεν περάσει θα πρέπει να πέσει η Κυβέρνηση, συμπλήρωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο ίδιος θα παρευρεθεί στο συλλαλητήριο και δήλωσε με νόημα, ότι έχουν ειπωθεί πάρα πολλά στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ σημειώνοντας παράλληλα ότι όποιος δώσει συγχωροχάρτι στο 20σέλιδο θα διαγραφεί.

Σχετικά Άρθρα: