X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ: Αποκαλύφθηκε το μυστικό για τα μαλλιά του

Ο άνεμος ήταν αυτός που αποκάλυψε τελικά το μυστικό για το περίεργο χτένισμα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ προχωρούσε στο διάδρομο και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά του πολεμικού αεροπλάνου που θα τον πήγαινε στο Παλμ Μπιτς στην Φλόριντα. Μετά από κάποιες χειραψίες και προεδρικούς χαιρετισμούς φτάνει στο σημείο που άρχιζε η σκάλα του αεροπλάνου και ξεκινάει να ανεβαίνει.


Πολύ αργά όμως.. Περίπου στα μισά της σκάλας, ο άνεμος άρπαξε την προεδρική χαίτη, τινάζοντας το περίφημο κίτρινο – πορτοκαλλί μαλλί δεξιά, αριστερά και στο κέντρο. Αλλά ως επί το πλείστον δεξιά και αριστερά, αποκαλύπτοντας ένα τεράστιο κενό στο πίσω μέρος.

Μπορεί να φαίνεται παιδαριώδες αλλά είναι πολύ αστείο το βίντεο που δείχνει έναν 71χρονο άντρα που έχει φετίχ με τα μαλλιά του, που πολύ έχουν σατυριστεί και μέχρι τότε τα θεωρούσε το κρυφό του μυστικό, να αποκαλύπτεται.

Οι σχολιαστές επεσήμαναν ότι ο κ. Τραμπ φοράει συχνά ένα κόκκινο καπελάκι μπέιζμπολ που φέρει τη φράση Make America Great Again όταν ανεβαίνει την σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους. Την περασμένη Παρασκευή όμως, για κάποιον λόγο που δεν τον ξέρουμε, δεν το φορούσε, ίσως γιατί το ξέχασε στο σπίτι.

Τα μαλλιά του Ντόναλντ υπήρξαν ένα σημείο εμμονής για τον πολιτικό. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, σε μια προσπάθεια να πείσει τους οπαδούς του ότι ήταν όλα πραγματικά και όχι περούκα, ζήτησε επανειλημμένα από τα μέλη του πλήθους να τα κρατήσουν και να τα τραβήξουν.

Στο αμφιλεγόμενο βιβλίο του Μάϊκλ Γουόλφ Φωτιά και Μανία, ο συγγραφέας περιγράφει σκηνές από το εσωτερικό του Λευκού Οίκου και ισχυρίζεται ότι η μεγαλύτερη κόρη του κ. Τραμπ Ιβάνκα, είναι μεταξύ εκείνων που έχουν επικρίνει τον τρόπο με τον οποίο φροντίζει καλλιτεχνικά το χτένισμα του, για να δείχνει ότι έχει πλούσια χαίτη.

Το κεφάλι του Τραμπ, είναι ένα απολύτως φαλακρό σημείο σαν ένα νησί που περιβάλλεται από έναν γούνινο κύκλο γύρω από τις πλευρές και το μπροστινό μέρος του κεφαλιού του, από το οποίο οι άκρες κάνουν σχέδιο για να συναντηθούν στο κέντρο του κεφαλιού και στη συνέχεια πάνε όλα μαζί πίσω και ψεκάζονται με άπειρη ποσότητα λάκ, ισχυρίζεται ο Γουόλφ.

Πέρυσι, ο Χάρολντ Μπορνστέϊν ο οποίος λέγεται ότι ήταν μόνιμος γιατρός του κ. Τραμπ εδώ και πολλά χρόνια, δήλωσε στους New York Times ότι ο μεγαλομεσίτης που είναι τώρα πρόεδρος των ΗΠΑ, χρησιμοποίησε ένα φάρμακο που σχετίζεται με τον προστάτη για να βοηθήσει την ανάπτυξη των μαλλιών του.


Λίγους μήνες πριν, ο Ρόνι Τζάκσον, Αμερικανός ναύαρχος και γιατρός που κατέγραψε την ετήσια ιατρική αναφορά για τον Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε ότι ο Πρόεδρος χρησιμοποίησε το Propecia, ένα φάρμακο για την πρόληψη της φαλάκρας.

Ενώ πολλοί από τους ανθρώπους που τον έβλεπαν να ανεβαίνει τις σκάλες του αεροπλάνου και τα μαλλιά του να ανεμίζουν κυριολεκτικά χαχάνιζαν, εκείνος δεν φάνηκε να κατάλαβε τι είχε συμβεί στα μαλλιά του. Μόλις έφτασε στην κορυφή της σκάλας, γύρισε προς τον κόσμο, χαιρέτησε με την αρμόζουσα σοβαρότητα και στη συνέχεια μπήκε στο αεροπλάνο..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 14 Οκτωβρίου 2018 01:46

Σχετικά Άρθρα: