X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Αυτός είναι ο 25χρονος δράκος των Αμπελοκήπων – Φωτογραφίες και Βίντεο

Αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία του δράκου των Αμπελοκήπων. Είναι ο 25χρονος Αναστάσιος – Θεοδόσιος Στάμος του Ιωάννη και της Αικατερίνης, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας.

Φωτογραφίες του δόθηκαν στην δημοσιότητα από της ΕΛ.ΑΣ και οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι βιασμοί κατ΄εξακολούθηση και απόπειρες βιασμών. Έχει καταγραφεί σε βίντεο η τελευταία του επίθεση σε γυναίκα και λίγο μετά τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Το φετίχ του ήταν οι γυναίκες με τα κολάν και τα ψηλά τακούνια.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων και ενώπιον της ανακρίτριας, ο δράστης προσπάθησε να τους πείσει ότι όλο αυτό δεν γινόταν από πρόθεση να κάνει κακό, αλλά ήταν σαν παιχνίδι για εκείνον. Οπατέρας του έκλαιγε και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λέγοντας συνέχεια ότι δεν είχε λόγο να φέρεται έτσι, γιαί είναι ένα παιδί που δεν του έλειψε ποτέ τίποτα.

Ενώ στην αρχή όταν τον συνέλαβαν ο δράστης φαινόταν άνετος και λαλίστατος, η συμπεριφορά του άλλαξε όταν έφτασε στην έδρα. Όταν ο εισαγγελέας την ρώτησε γιατί το έκανε αυτό, εκείνος είπε ότι ήταν βλακεία του μυαλού του. Παρακαλούσε να μην τον φυλακίσουν και έλεγε στο δικαστήριο ότι θα πήγαινε μόνος του στο γιατρό για να δει τι του προκάλεσε αυτή την επιθετική συμπεριφορά.

Ο πατέρας του δράστη ήταν τραγική φιγούρα όταν πήγε στο Τμήμα Αμπελοκήπων για κατάθεση. Ήταν έτοιμος να καταρρεύσει και κρατιόταν αρκετές φορές από το μπουφάν ενός αστυνομικού. Είναι ωρολογοποιός και έχει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Επαναλάμβανε συνέχεια ότι δεν του έλειπε τίποτα του γιου του και ότι δεν είχε δώσει καμμία αφορμή στο σπίτι τους. Όσο για τον δράστη, ήταν προγραμματιστής σε εταιρία διανομής φαγητού και τα απογεύματα πήγαινε και βοηθούσε τον πατέρα του στο μαγαζί.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 29 Δεκεμβρίου 2017 16:21

Σχετικά Άρθρα: