X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ο Δράκος ανηλίκων που εύρισκε 15χρονα κορίτσια μέσω Facebook

Συνελλήφθη ο δράκος που ψάρευε και παγίδευε τα θύματα του μέσω του Facebook και αφού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, παραπέμφθηκε στον Ανακριτή.

Πρόκειται για έναν 28χρονο που εύρισκε ανήλικα κορίτσια 15 και 16 χρονών και αφού μιλούσε μαζί τους στο ίντερνετ, τους έκλεινε ραντεβού στο διαμέρισμα του.

Εκεί πιθανότατα χωρίς τη συγκατάθεσή τους, τους έδινε κάποιο από τα ναρκωτικά που είχε και κατόπιν ασελγούσε σε βάρος τους. Η δράση του 28χρονου αποκαλύφθηκε χάρη στις μαρτυρίες μιας 15χρονης κοπέλας που βρήκαν αστυνομικοί να κάθεται σε παγκάκι στην περιοχή μεταξύ Αγίου Δημητρίου και Νέας Σμύρνης.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από την στέγη ανηλίκων που την φιλοξενούσαν το περασμένο Σάββατο. Όταν την πλησίασαν οι αστυνομικοί και μίλησαν μαζί της, άκουσαν την ιστορία της που την περιέγραψε με σοκαριστικές λεπτομέρειες, λέγοντας ότι κάνοντας χρήση ναρκωτικών ουσιών ήρθε σε σεξουαλική επαφή με έναν άνδρα.

Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, πηγαίνοντας άμεσα στο σπίτι του 28χρονου στην περιοχή της Δάφνης μετά από υπόδειξη του κοριτσιού, βρήκαν μέσω του υπολογιστή και του κινητού του ότι υπάρχουν ακόμα έξι παρόμοιες περιπτώσεις που ξεκίνησαν να εξερευνούν. Η 15χρονη τους ανέφερε ότι γνωρίζει και άλλη παρόμοια περίπτωση για κάποια επίσης ανήλικη κοπέλα.

Στο σπίτι του βρέθηκε κοκαϊνη, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και το άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό σίσα, που είναι κατασκευασμένο από υγρά μπαταρίας. Όλα αυτά ήταν τα μέσα που χρησιμοποιούσε ο νεαρός για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του.

Σχετικά Άρθρα: