X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Τρεις Αλβανοί οι δολοφόνοι του 19χρονου Θωμά στην πλ. Ηρώων – Μαρούσι

Οι δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Θωμά που έγινε τον Μάρτιο στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι είναι τρεις σεσημασμένοι Αλβανοί ηλικίας 23, 24 και 33 ετών.

Το έγκλημα εξιχνιάστηκε από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους, όπως παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Οι δράστες είναι σεσημασμένοι και έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για ληστείες, κλοπές αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ο ένας εκ των τριών και συγκεκριμένα ο 23χρονος, μετά την δολοφονία του 19χρονου Θωμά, κατέβασε την σελίδα του στο facebook και έφυγε για την Αλβανία. Την επομένη ημέρα έφυγε και ο 33χρονος και λίγο αργότερα ακολούθησε και ο 24χρονος. Οι τρεις άνδρες, μετέβησαν στην Αλβανία οδικώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία της δολοφονίας του ήταν μικροποσό γύρω στα 170 ευρώ που είχε το θύμα σαν χαρτζιλίκι από τους δικούς του και ναρκωτικά. Ο Θωμάς, είχε δώσει χρήματα στους δράστες για να αγοράσει χασίς, αλλά δεν παρέλαβε ποτέ αυτό που αγόρασε. Επικοινώνησε με τους τρεις Αλβανούς και μετά από διαπληκτισμό, εκείνοι πήγαν στην πλατεία Ηρώων που βρισκόταν ο 19χρονος με την παρέα του.

Ο 23χρονος Αλβανός τραυμάτισε θανάσιμα τον Θωμά με μαχαίρι στο θώρακα γιατί του ζητούσε τα ναρκωτικά που είχε πληρώσει και με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το έγκλημα είχε γίνει στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι στις 05:00 τα ξημερώματα τον περασμένο Μάρτιο με θύμα τον 19χρονο Θωμά που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σχετικά Άρθρα: