X

Άφησε τον άντρα της και τα εννιά παιδιά τους για χάρη του ..

Είναι να μην σε χτυπήσει ο έρωτας.. Γνωστή η κατάσταση ότι στο ίντερνετ γίνονται γνωριμίες που καταλήγουν σε σχέση και πολλές φορές σε γάμο. Η περίπτωση της Χάϊντυ όμως είναι λίγο πρωτότυπη..

Ζούσε 23 χρόνια με τον άνδρα της Άντυ, που εργαζόταν σαν οδηγός σε εταιρεία και την υπεραγαπούσε, αλλά τώρα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Η Χάϊντυ είχε τρια εξώγαμα παιδιά από προηγούμενη σχέση της και όταν παντρευτήκανε έκαναν άλλα έξι μαζί. Με τον άνδρα της τα πήγαιναν καλά, εκτός από κάποια φορά που φτάσανε στο χωρισμό, αλλά εκείνος υποχώρησε και τα ξαναβρήκανε.

Όλα καλά λοιπόν, μέχρι που γνώρισε στο Facebook τον άνδρα της ζωής της. Πρόκειται για τον Μαμαντού Τζάλοου που είναι 30 χρονών ή.. έτσι λέει γιατί φαίνεται μικρότερος. Η Χάϊντυ είναι 44 ή έτσι λέει και εκείνη, γιατί φαίνεται μεγαλύτερη.

Ο έρωτας μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος. Ο άνδρας της είπε ότι πριν, ήταν μία κανονική γυναίκα, αλλά μόλις γνώρισε τον νεαρό άρχισε να πηγαίνει στο γυμναστήριο, να κάνει σολάριουμ (ίσως για να έρθει πιο κοντά στον καλό της λόγω χρώματος), να αλλάζει το ντύσιμο της, να φοράει πολύ νεανικά ρούχα και να βάζει τόνους μέΪκ απ.

– Είχε γίνει σαν εξωγήινη, δεν μπορούσα να βγω μαζί της έξω, αυτοί που μας ήξεραν μας κοίταζαν περίεργα γιατί είχε κάνει και τρελλά τατουάζ. Πίστευα ότι ήταν μία κρίση ηλικίας, αλλά όλα άλλαξαν όταν είδα μηνύματα τους στον υπολογιστή του σπιτιού. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, της έχει πάρει το μυαλό και αυτή τον ακολουθεί σε ότι της λέει, είπε ο Άντυ.

Η Χάϊντυ δεν είχε ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό, αλλά για να συναντήσει τον Μαμαντού, πήγε στην Αφρική στην Γκάμπια την πατρίδα του τον περασμένο μήνα. Ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία, γιατί τα εννέα παιδιά μόνα με τον πατέρα τους, δεν είχαν την φροντίδα που έπρεπε.

– Συνάντησα έναν τζέντλεμαν στο πρόσωπο του Μαμαντού. Ο γάμος μου είχε προβλήματα και δεν συμφωνούσαμε. Δεν μπορεί μια γυναίκα να έχει καινούργια σχέση? Αυτός ο άνδρας είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί, είπε η Χάϊντυ εχθές το βράδυ σε εφημερίδα.

Ο Άντυ είπε ότι η γυναίκα του είχε παράξενους τύπους σαν φίλους της στο Facebook και οι περισσότεροι ήταν από την Αφρική και την Ασία και ότι η γυναίκα του τον είχε διαγράψει από τους φίλους της στο Facebook και τον είχε μπλοκάρει ώστε να μην την βρίσκει. Εκείνος πάλι δεν υποψιάστηκε τίποτα και φαντάστηκε ότι η γυναίκα του έκλεισε τον λογαριασμό της εκεί.

Η ερωτευμένη γυναίκα, ξαναπήγε δύο φορές στη Γκάμπια για να συναντήσει τον αγαπημένο της. Η κατάσταση εκεί είναι τραγική γιατί δύο εκατομμύρια άνθρωποι ζουν στην απόλυτη φτώχεια. Εκείνη θέλει τώρα να πάρει διαζύγιο και να παντρευτεί τον Μαμαντού και δηλώνει παντού ότι είναι ευτυχισμένη και δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα συναντούσε έναν τόσο όμορφο άνδρα.

Η Χάϊντυ που είναι τώρα για λίγο στην Γκάμπια και ίσως μείνει για πάντα, βλέπει τα παιδιά της μέσω βίντεο τσατ κάθε μέρα. Το μέλλον της, πιστεύει ότι είναι ο Μαμαντού και μπορεί κάποτε να μείνουν όλοι μαζί.

– Δεν νομίζω ότι ο Μαμαντού με χρησιμοποιεί για να πάρει την κάρτα παραμονής στην Αγγλία, λέει η Χάϊντυ..

Σχετικά Άρθρα: