X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Την μαχαίρωσε 88 φορές γιατί τον κορόϊδεψε για την δουλειά του

Σοκάρει το έγκλημα στη Ρωσία με την σκιέρ που βρήκε φρικιαστικό θάνατο από τον σύντροφο της με 88 μαχαιριές.

Μία όμορφη Ρωσίδα σκιέρ, μαχαιρώθηκε 88 φορές από τον πρώην άντρα της, αφού της πρότεινε να πάνε σε αγαπημένη ρομαντική τοποθεσία που πήγαιναν παλιά και της είπε να κλείσει τα μάτια της και να περιμένει να της κάνει μία έκπληξη.

Η 34χρονη Ιρίνα Κόζλοβα, είχε αρχίσει να ξαναβγαίνει με τον πρώην σύζυγο της μετά το διαζύγιο τους και η αιτία που χώρισαν ήταν ότι ο Εβγκένι Μαρκόφ της έλεγε πως είναι επιχειρηματίας ενώ εκείνη ανακάλυψε ότι δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Της ζήτησε να πάνε με το αυτοκίνητο της, ένα Mini Cooper, σε ένα γραφικό χωριό με εκπληκτική θέα. Αφού της ζήτησε να κλείσει τα μάτια της, έβγαλε ένα μαχαίρι και πραγματοποίησε το άγριο έγκλημα που είχε σχεδιάσει. Το κομματιασμένο σχεδόν σώμα της Ιρίνα, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της στην πόλη Κίρσνοϊρκσκ της Σιβηρίας.

Ο Μαρκόφ, 34 ετών και αυτός, συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ έτρωγε ήρεμα το δείπνο του σε ένα εστιατόριο. Οι ανακριτές δήλωσαν ότι ο Μαρκόφ ομολόγησε αμέσως την δολοφονία. Ήταν αναστατωμένος είπε που η Ιρίνα ανακάλυψε την αλήθεια για τα ψέματα που της έλεγε ότι ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας ενώ δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων και τον κορόϊδεψε γελώντας.

Η Ρωσική Επιτροπή Διερευνήσεων, η οποία διερευνά σοβαρά εγκλήματα δήλωσε: Την παραμονή της δολοφονίας, ο άνδρας ενημέρωσε τη γυναίκα ότι ήθελε να της κάνει έκπληξη και της ζήτησε να διαλέξει ένα ρομαντικό μέρος.

Εκείνη σκέφτηκε το μέρος που πήγαιναν κάποτε και τον οδήγησε στο χωριό, όπου ο άντρας αφού της ζήτησε να κλείσει τα μάτια της, με ένα μαχαίρι της προκάλεσε πολλαπλές πληγές που ήταν θανατηφόρες. Η Ιρίνα ήταν γνωστή και δημοφιλής σκιέρ και snowboarder.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 26 Δεκεμβρίου 2017 21:35

Σχετικά Άρθρα: