X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ο μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος κατέθεσε στην Εισαγγελία Διαφθοράς

Ο μεσάζων όπλων Βασίλης Παπαδόπουλος, έδινε κατάθεση επί τρεις ώρες το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εισαγγελία Διαφθοράς, για την υπόθεση της προσπάθειας πώλησης αμυντικού υλικού και συγκεκριμένα 300.000 βλημάτων τύπου 105 mm από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία.

Η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται ως προς ενδεχόμενες ευθύνες μη πολιτικών προσώπων στην όλη υπόθεση, που αφορά την προσπάθεια πώλησης των όπλων και η δικογραφία που αφορά πολιτικά πρόσωπα και συγκεκριμένα τον Πάνο Καμμένο, βρίσκεται ήδη στη Βουλή.

Ο κ. Παπαδόπουλος είχε κληθεί από την εισαγγελία και τον Φεβρουάριο να καταθέσει, πολύ πριν ακόμα σταλεί η δικογραφία στη Βουλή, αλλα δεν είχε ανταποκριθεί και εξετάστηκε σαν μάρτυρας.

Βάση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, το σκέλος της δικογραφίας που αφορά τον Πάνο Καμμένο έχει σταλεί στη Βουλή από την εισαγγελία Διαφθοράς, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τέλεσης του αδικήματος της απιστίας.

Η εισαγγελική έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση σκόνταψε στο όνομα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και ως ώφειλαν οι εισαγγελικές αρχές διαβίβασαν τη δικογραφία αμελλητί στη Βουλή.

Σχετικά Άρθρα: