X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Έλλη Παπαγγελή: Δεν ήμουν ποτέ γραμμένη στην ΝΔ για να με διαγράψουν

Η Έλλη Παπαγγελή, γνωστή από social media, είχε διαγραφεί από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Αφορμή για την διαγραφή της, ήταν σχόλιο που είχε κάνει για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας τους Βούλγαρους. Η διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, είχε κάνει την ακόλουθη ανακοίνωση:

Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας.

Συγκεκριμένα, η κ. Παπαγγελή, είχε ανεβάσει στο instagram της στις 16 Μαρτίου φωτογραφία από ψήφισμα οπαδών του ΠΑΟΚ, που είχαν αναφέρει ότι: Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης.

Με αφορμή το συγκεκριμένο κείμενο, η κ. Παπαγγελή σχολίασε με τον δικό της τρόπο που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις: Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο.

Η πρώην λοιπόν ΟΝΝΕΔίτισσα, απαντάει σχετικά με την διαγραφή της και πάλι διαδικτυακά, ότι είχε ήδη αποχωρήσει από την Νέα Δημοκρατία, καθώς δεν είχε ανανεώσει την εγγραφή και συνδρομή της, χαρακτηρίζοντας την κίνηση της ΝΔ σαν γκάφα ολκής.

Από πού ακριβώς με διέγραψε η ΝΔ, από την στιγμή που τυπικά δεν είμαι μέλος, χωρίς να έχω ανανεώσει δηλαδή την εγγραφή- συνδρομή μου, και έχοντας να ασχοληθώ ενεργά από τα φοιτητικά μου χρόνια και λίγο μετά; Μάλλον διεγράφην από κάπου που δεν είμαι γραμμένη. Καλή φάση, αλλά γκάφα ολκής σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό τρολλάροντας την ΝΔ η Έλλη Παπαγγελή.

Σχετικά Άρθρα: