X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Βίλια Αττικής: Ληστεία στα ΕΛΤΑ με πυροβολισμούς και έναν τραυματία

Ληστεία σημειώθηκε σήμερα Τρίτη νωρίς το πρωί γύρω στις 8:30, όταν τρεις ένοπλοι εισέβαλλαν σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια Αττικής. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφθασε άμεσα στο σημείο και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τραυματισμό του ενός εκ των τριών ληστών.

Ο τραυματισμός του ληστή έγινε με καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους άντρες της ασφαλείας πήρε μαζί του αυτή την καραμπίνα που ήταν προσωπική του και την κατείχε νόμιμα.

Ο ληστής, μεταφέρθηκε τραυματισμένος με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, για την σύλληψη και των άλλων δύο ληστών.

Γίνονται έρευνες, αν αυτή η απόπειρα ληστείας των ΕΛΤΑ στα Βίλια Αττικής, συνδέεται με την ένοπλη ληστεία στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτη» στην οδό Αναπαύσεως και Δημ.Μητρόπουλου στα Βριλήσσια που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας .

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι δράστες είναι κακοποιοί με βαρύ παρελθόν για ληστείες σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ, ενώ στο παρελθόν είχαν φυλακιστεί. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, οι δύο ληστές να είχαν διασυνδέσεις με άλλους κακοποιούς που βρίσκονται ακόμα στη φυλακή.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 27 Νοεμβρίου 2018 16:12

Σχετικά Άρθρα: