X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Αεροσυνοδός της Emirates ξαναγέμιζε μπουκάλι σαμπάνιας με απομεινάρια

Το αεροπλάνο της Emirates Airbus A380, ήταν σε πτήση για το Ντουμπάϊ, όταν ο Ρώσος επιβάτης της Business Class Ευγκένυ Καγιάμοβ τραβούσε αναμνηστικές φωτογραφίες με το κινητό του από το ταξίδι. Όταν τις ανέβασε στον υπολογιστή του, τράβηξε την προσοχή του μία φωτογραφία που η αεροσυνοδός έριχνε ξανά στο μπουκάλι την σαμπάνια που είχε μείνει στο ποτήρι.

Αυτή τη φωτογραφία την ανέβασε στο instagram του μαζί με το ολιγόλεπτο βίντεο και δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι την μοιράστηκαν. Από τον έναν στον άλλον το νέο έφτασε και στην Emirates, που ο επιβάτης είχε ήδη κάνει ταγκ στην φωτογραφία και είχει γράψει: Τυχαία κατέγραψα αυτό το βίντεο και δεν το παρατήρησα εκείνη τη στιγμή, αλλά η αεροσυνοδός ρίχνει σε ένα μπουκάλι σαμπάνιας τα απομεινάρια από ένα ποτήρι.

Κάποιος έγραψε ότι η επαναχρησιμοποίηση της σαμπάνιας είναι αηδιαστική και ένας άλλος σχολίασε ότι ίσως η κοπέλλα έβαλε περισσότερη σαμπάνια στο ποτήρι και την έριξε πίσω στο μπουκάλι πριν χρησιμοποιηθεί.

Υπήρξαν όμως άτομα που αντέδρασαν ονλάϊν και είπαν στον Ευγκένυ ότι η αεροσυνοδός κινδυνεύει να χάσει την θέση της με το βίντεο και την φωτογραφία που ανέβασε και να την κατεβάσει, αλλά αυτός είπε ότι αφήνει την εταιρεία να το χειριστεί όπως πρέπει.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 13 Δεκεμβρίου 2017 04:43

Σχετικά Άρθρα: