X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Εμπρηστική επίθεση στην Τροχαία Περιστερίου – Επεισόδια στα Εξάρχεια

Εμπρηστική επίθεση με μολότοφ, σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στο Α΄ Τμήμα Περιστερίου. Άγνωστοι έφθασαν στο χώρο έξω από το τμήμα και εκμεταλλευόμενοι την απουσία του αστυνομικού φρουρού, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, πέταξαν τους εμπρηστικούς μηχανισμούς που ήταν μολότοφ και γκαζάκια στο υπαίθριο πάρκινγκ.

Έκαψαν δύο αυτοκίνητα ολοσχερώς και οι αστυνομικοί παρόλο που η απόσταση της κεντρικής σκοπιάς με το πάρκινγκ είναι μόνο είκοσι μέτρα χωρίς οπτική επαφή, αντιλήφθηκαν τι συνέβη, μόνο όταν είδαν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα τυλιγμένα στις φλόγες.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν την πυροσβεστική για να μην επεκταθεί και στα υπόλοιπα αυτοκίνητα η πυρκαγιά και ευτυχώς, οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν στο κτίριο. Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι που προκάλεσαν την ολοκληρωτική ζημιά στα αυτοκίνητα, έφυγαν ανενόχλητοι.

Επίσης, επεισόδια σημειώθηκαν εχθές το βράδυ στα Εξάρχεια στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα. Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν κατά αστυνομικών με βόμβες μολότοφ και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά.

Επεισόδιο έγινε και με ένα λεωφορείο που είχε σταματήσει στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Οι δράστες πέταξαν πέτρες και έσπασαν το τζάμι από την πλευρά του οδηγού, πέταξαν μπογιές και εξαφανίστηκαν.

Συνελήφθη ένας 36χρονος άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας για εξέταση.

Σχετικά Άρθρα: