X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Τουρκία: Ο Ερντογάν προαναγγέλλει Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Τα ξεσπάσματα και οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν τον τελευταίο καιρό δεν λένε να σταματήσουν. Αυτή τη φορά όμως, ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του, μετά από την προειδοποίηση που έκανε για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Η εμπρηστική του αυτή δήλωση έγινε σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για την Υγεία. Μίλησε στο ακροατήριο του για τον πόλεμο που εκτιμά να ξεσπάσει και κάλεσε τους Τούρκους να είναι προετοιμασμένοι για όλα.

Σε αναφορά του για την Συρία, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως δεν έχουν κανένα λόγο να υπάρχουν αμερικανικές βάσεις εκεί και αν γίνει χρήση δυνάμεων, τότε θα ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

Συνέχισε, λέγοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες στρέφονται κατά της Ρωσίας αλλά και του Ιράν, λόγω του ότι χτίζουν στη Συρία είκοσι στρατιωτικές βάσεις, συνεπώς είναι πιθανό να ανάψει από εκεί το φιτίλι του πολέμου.

Οι δηλώσεις του έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου και το ακροατήριο πάγωσε ακούγοντας τον Ερντογάν να αναφέρει την αγαπημένη του λέξη πόλεμος.

Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Σχετικά Άρθρα: