X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Έρευνα με εισαγγελική εντολή σε σπίτι συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη

Με εντολή της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα έρευνα από την Αστυνομία στο σπίτι στενής συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, η συγκεκριμένη έρευνα εντάσσεται στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται από την οικονομική εισαγγελία και την εισαγγελέα διαφθοράς, για την υπόθεση της Novartis. Σημειώνεται επίσης, ότι στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται πως την έρευνα διέταξε η εισαγγελέας διαφθοράς, η οποία χειρίζεται απευθείας την υπόθεση και θα αξιολογήσει τυχόν ευρήματα.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης νωρίτερα σήμερα, χαρακτήρισε ηθικό αυτουργό της υπόθεσης Novartis τον Αλέξη Τσίπρα και τόνισε πως έχει βάσιμες υπόνοιες ότι αυτός οργάνωσε όλη αυτή τη σκευωρία.

Το ποινικό μητρώο του κ Τσίπρα είναι λευκό τώρα, ας μην βιάζεται γιατί ο ίδιος οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis. Αν πάτε στην ομιλία του κ Tσίπρα, τον Φεβρουάριο του 2017, αυτά που έλεγε, τα λενε στις καταθέσεις τους, λέξη προς λέξη, οι μάρτυρες, είπε ο κ Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο το αίτημα που διατύπωσε η εισαγγελέας διαφθοράς. Η κα Τουλουπάκη έχει στείλει χαρτί στο FBI αίτημα να κάνει έρευνα για τους υπουργούς λες και έχει δικαίωμα ως εισαγγελέας να κάνει κάτι τέτοιο, τόνισε.

Σχετικά Άρθρα: