X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Eurovision 2018: Μαχαίρωσαν Έλληνα φαν στην Λισαβόνα

Επίθεση αγνώστου δέχθηκε Έλληνας φαν της Eurovision, που βρίσκεται στη Λισαβόνα για να παρακολουθήσει τη διοργάνωση και αφού του έκλεψε τα χρήματα που είχε για τα εισιτήρια, τον μαχαίρωσε.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο νεαρός γράφει και για site με θέματα που αφορούν την Eurovision. Ο άγνωστος δράστης τον μαχαίρωσε στα χέρια, προκειμένου να του πάρει τα χρήματα που είχε μαζί του για να πληρώσει τα εισιτήρια του ημιτελικού και του τελικού.

Το τραυματισμός του Έλληνα φαν σημειώθηκε κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένει. Μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η πρωτεύουσα της Πορτογαλίας έχει προσελκύσει πολύ κόσμο τις τελευταίες ημέρες, για τον μουσικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί φέτος στη Λισαβόνα το Σάββατο 12 Μαΐου. Το πρόγραμμα έχει για την Τρίτη τον πρώτο Ημιτελικό στον οποίο συμμετέχουν Ελλάδα και Κύπρος, ενώ για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί ο δεύτερος ημιτελικός, ώστε να προκύψουν οι 26 χώρες που θα διαγωνιστούν στη Eurovision.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 9 Μαΐου 2018 08:16

Σχετικά Άρθρα: