X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Eurovision: Επίσημη ανακοίνωση σε ποια χώρα θα φιλοξενηθεί το 2019

Παρόλο που οι φήμες ήθελαν την διεξαγωγή του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision για το 2019 στην Κύπρο αντί για το Ισραήλ, τα σενάρια διαψεύστηκαν από την EBU κατά την επίσημη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της στη Γενεύη.

Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, ήταν η οριστικοποίηση της διεξαγωγής του 64ου διαγωνισμού της Eurovision στο Ισραήλ και όχι στην Κύπρο. Είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση της EBU, βάζοντας τέλος στις φήμες για την μεταφορά του διαγωνισμού από το Ισραήλ στη Βιέννη ή στην Κύπρο.

Επίσης, η Πορτογαλική τηλεόραση που είχε διοργανώσει τον διαγωνισμό της Eurovision του 2018, παρέδωσε και επίσημα τα κλειδιά του διαγωνισμού στο Ισραήλ. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί ποια θα είναι η πόλη που θα φιλοξενηθεί ο διαγωνισμός, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα προκύψει μετά από δημόσιο διαγωνισμό και θα ανακοινωθεί από το Ισραήλ τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την EBU, επιμένει και αρνείται ότι υπάρχει πίεση από την πλευρά της, στο να μην λάβει χώρα ο διαγωνισμός στα Ιεροσόλυμα, όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ διεθνώς.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 24 Ιουνίου 2018 15:19

Σχετικά Άρθρα: