X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Συνέντευξη του νικητή της Eurovision μετά την μεταμόσχευση καρδιάς

Ο Σαλβαδόρ Σόμπραλ, νικητής στον διαγωνισμό της Eurovision το 2017, πήρε εχθές εξιτήριο μετά από την επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς, από το νοσοκομείο της Λισαβόνας που νοσηλευόταν.

Η Πορτογαλία κέρδισε για πρώτη φορά το βραβείο της Eurovision, με εκπρόσωπο της χώρας τον Σόμπραλ στο Κίεβο της Ουκρανίας. Το τραγούδι το είχε γράψει η αδελφή του Λουίζα Σόμπραλ και είχε τον τίτλο Amar Pelos Dois, σε ελληνική μετάφραση Σε αγαπώ και για τους δυό μας.

Ο Πορτογάλος τραγουδιστής, σε συνέντευξη του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP, αποκάλυψε πως είναι ασταθής η φωνή του μετά από την επέμβαση που έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου.

Πιστεύω ότι έζησα την πιο απρόβλεπτη χρονιά που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, δήλωσε ο τραγουδιστής. Όλο αυτό με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό σωματικά, εξαιτίας των φαρμάκων η φωνή μου είναι λίγο ασταθής όμως πιστεύω ότι θα επανέλθει.

Ο καλλιτέχνης εμφανίζεται αρκετά πιο παχύς μετά την δύσκολη επέμβαση του και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι τώρα θα ζήσει μια μια απόλυτα φυσιολογική ζωή.

Σχετικά Άρθρα: