X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Εξάρχεια: Αναρχικοί έκαψαν την ελληνική σημαία – Βίντεο

Νέα προκλητική ενέργεια από τους αναρχικούς σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια, κατά τη διάρκεια επεισοδίων. Οι αντιεξουσιαστές, έκαψαν την ελληνική σημαία, επιδεικτικά και ενώπιον των ανδρών των ΜΑΤ για να τους προκαλέσουν.

Η Παρασκευή, ήταν ακόμη μια βραδιά επεισοδίων στην περιοχή των Εξαρχείων, που οι δράστες λίγο πριν μετά τη μία τα ξημερώματα, δεν πετούσαν μόνο βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς, αλλά σύμφωνα με φωτογραφία και βίντεο του ΣΚΑΪ, οι αναρχικοί κρατούν τη σημαία επιδεικτικά, προκαλώντας τους αστυνομικούς.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας Νίκος Τόσκας, δήλωσε σε συνέντευξη του στα Νέα, ότι η αστυνομία έχει εντολή να μπαίνει στα Εξάρχεια όποτε απαιτηθεί και ότι η πραγματικότητα είναι ότι τώρα μπαίνει η αστυνομία στα Εξάρχεια, και τώρα γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια. Εστιάζουμε στα κυκλώματα ναρκωτικών, γιατί αυτά τροφοδοτούν και άλλες παραβατικές καταστάσεις.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα. Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών, ενώ εξαιτίας της κατάστασης υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πατησίων προκειμένου να αποφευχθεί κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να κάνουν καμία προσαγωγή ή σύλληψη για τα επεισόδια.

Σχετικά Άρθρα: