X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Εξάρχεια: Έντεκα συλλήψεις για επίθεση – Ανάμεσα τους υπάλληλος της Βουλής

Έντεκα συλλήψεις έγιναν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων μετά από επιχείρηση των ΜΑΤ κατόπιν μίας από τις συνηθισμένες επιθέσεις των κουκουλοφόρων, νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι κουκουλοφόροι έκαναν επίθεση με βόμβες μολότοφ ενάντια στους αστυνομικούς, στη συμβολή Τοσίτσα και Πατησίων και στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Καθημερινή, ο ένας από τα άτομα που συνελήφθησαν είναι υπάλληλος της Βουλής.

Ειδικότερα, η επίθεση έγινε γύρω στις 5:50 τα ξημερώματα και δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων η διμοιρία που βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Μετά από αστυνομική καταδίωξη μέχρι την πλατεία Εξαρχείων, τα συγκεκριμένα άτομα εγκλωβίστηκαν σε ένα κλειστό κατάστημα που το άνοιξαν. Ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και δόθηκε εντολή να προσαχθούν.

Πρόκειται για εννέα Έλληνες και δύο αλλοδαπούς. Σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Από πληροφορίες, δεν υπήρξε τραυματισμός από την επίθεση των κουκουλοφόρων με τις μολότοφ.

Σχετικά Άρθρα: