X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Εξάρχεια: Κέντρο διακίνησης χασίς το υπό κατάληψη κτίριο-70 προσαγωγές

Σήμερα Πέμπτη τα ξημερώματα, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και εξάρθρωση σπείρας που είχαν σαν βάση το υπό κατάληψη κτίριο στην οδό Αραχώβης στα Εξάρχεια και διακινούσαν χασίς.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο κτίριο ήταν στέκι κακοποιών που πραγματοποιούσαν κλοπές και ληστείες του δρόμου, χρησιμοποιώντας μαχαίρια και κατσαβίδια στις περιοχές των Εξαρχείων, τον Άγιο Παντελεήμονα, το Μουσείο και Κυψέλη.

Μέχρι στιγμής, στο υπό κατάληψη κτίριο της οδού Αραχώβης, έχουν γίνει πάνω από 70 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 54 βρισκόντουσαν εντός του κτιρίου. Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι υπήκοοι Αλγερίας και Μαρόκου.

Στην έρευνα της αστυνομίας, βρέθηκαν πάνω από 20 σακουλάκια δόσεων χασίς όπως και πολλές ίδιες πλαστικές συσκευασίες, δύο σακβουαγιάζ με λαθραία τσιγάρα, διαρρηκτικά εργαλεία μαχαίρια και πτυσσόμενα στιλέτα.

Επίσης, σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια η αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος ταυτοτήτων, κάρτες τραπεζών, πιστωτικές, φορητούς υπολογιστές, πορτοφόλια, κινητά και ρολόγια.

Σχετικά Άρθρα: